Păr fragil și uscat, relaxează-te! Aplică 5 tratamente de regenerare a părului!

0

Ai părul fragil și uscat și nu știi ce să faci? Semnele clare ale părului subțire și degradat sunt: vârfurile despicale ale părului, grosimea neuniformă a acestuia, senzația de disconfort, efectul de peeling, mâncărimea și mătreața.

Cu ajutorul unei îngrijiri corecte, aproape orice păr poate primi un aspect deosebit. Prin folosirea unor produse cosmetice de marcă, îți poți regenera părul și astfel vei avea iar bucle groase și frumoase.

De ce părul devine fragil și se rupe atât de ușor?

Orice problemă în organism (ex. deficiențele nutriționale, anemia) sau obiceiurile rele pot afecta starea părului. La acestea se adaugă și alți factori care pot face părul să fie uscat, subțire, casant și plictisitor. Stresul intens poate avea un efect vasoconstrictiv și poate face ca părul să se deterioreze mai ușor și să înceapă să cadă. Expunerea la tratamente termice regulate poate duce de asemenea la uscarea părului, acesta devine fragil și poros.

Pentru a trata părul uscat și fragil poți folosi șampoane speciale și alte produse cosmetice de la Redken, care reduc daunele mecanice și termice ale părului.

Imagine

Prin folosirea unor produse cosmetice profesionale cu siguranță se poate îmbunătăți sănătatea și aspectul părului.

1. Aplică un produs de styling pentru regenerarea și întărirea părului deteriorat

În saloanele de înfrumusețare se folosesc produse de styling, care ajută la îmbunătățirea aspectului părului. Poți face asta și acasă, respectiv să folosești un mixt de produse cosmetice care hrănesc și regenerează părul:

  • Un șampon pentru regenerarea părului deteriorat
  • Un balsam regenerator, special creat pentru părul deteriorat
  • O mască pentru reînnoirea părului deteriorat.

2. Dacă ai părul vopsit și uscat ai nevoie de un tratament multifuncțional!

Îngrijirea multifuncțională a părului previne deteriorarea acestuia. Există produse cu efect multifuncțional care oferă în scurt timp un aspect mai sănătos părului. Astfel de produse de brand au  ingrediente naturale care mențin hidratarea părului, previn fragilitatea părului și îi conferă o strălucire naturală.

Astfel de produse multifuncționale sunt special create pentru părul vopsit care este afectat și de coafarea termică și de daunele mediului. Ele au în compoziția lor nutrienți din uleiuri vegetale (ex. ulei de argan), extracte de plante care hrănesc și îmbogățesc optim starea și textura părului, oferindu-i un plus de sănătate și de strălucire. Produsele de marcă au și tehnologii avansate prin care se restabilește aspectul părului deteriorat și slăbit în timpul procesului de vopsire.

Astfel de ingrediente pot fi:

  • Aloe vera care restabilește echilibrul pH-ului părului și al scalpului, hidratează și calmează
  • Extractul de flori de hibiscus cu vitamina C cu efect antioxidant, calmant, hidratant
  • Extractul de frunze de măslin care restabilește structura părului, îi redă sănătatea
  • Extractul de semințe de struguri care crește rezistența părului și are efect de regenerare asupra acestuia.

3. Aplică un ser pentru regenerarea părului!

Pentru a avea un păr mai rezistent aplică un ser de păr. Acesta regenerează semnificativ părul de la prima utilizare și reface structura moleculară a acestuia. Prin aplicarea serului se îmbunătățește elasticitatea părului, rezistența inițială, iar părul devin mai catifelat, mai sănătos și mai strălucitor.

4. Folosește un tratament termoactiv pentru păr!

Dacă ai părul deteriorat, ai nevoie de un tratament inovator cu protecție termică de la Redken pentru a reduce daunele cauzate de instrumentele fierbinți de coafare. Acest tratament termoactiv combate ruperea firelor de păr, întărește părul și îl protejează de căldură până la 230 de grade.  

Un spray de păr oferă o îngrijire profesională, care facilitează coafarea și înfrumusețează părul. El reduce efectele unor tratamente fără clătire și protejează podoaba capilară de textura unor produse intense de coafat.

5. Rezolvă problema părului fragil și uscat din interior, cu o dietă corectă!

Pentru a avea un păr frumos contează și alimentația. Nu poți renunța la alimentele care mențin sănătatea părului și care sunt bogate în nutrienți. Prin urmare, este important de introdus în dietă carne, pește, cereale, legume, fructe, semințe și uleiuri vegetale (ulei de măsline, ulei de semințe de in). Carnea este importantă pentru că are proteine, zinc, fier, vitamina A.

Citricele conțin vitamina C și stimulează creșterea părului. Migdalele au vitamina E și fac părul frumos. Dacă ai părul uscat, ar fi indicat să mănânci cât mai puține prăjeli, sau chiar să stai departe de ele. 

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.