Un stilist arată greșelile de modă pe care cele mai multe femei le fac cu aspectul lor

0
moda

Multe femei nu cred în puterea accesoriilor și de multe ori ajung să le ignore. Cu toate acestea, uneori, un mic detaliu vă poate îmbunătăți aspectul și poate face hainele să pară mult mai atractive.

Irina este stilistă și a prezentat pe blogul ei cele mai frecvente greșeli de modă. Aceasta a oferit câteva sfaturi de a combina hainele pe care orice femeie modernă le va găsi utile.

Greșeala nr. 1. Prea multe linii orizontale

Corpul a fost împărțit în loc să se creeze un aspect unificat. În fotografia din stânga, apare o bluză cu gât înalt, o fustă creion și botine. Liniile decupează aspectul și rup proporțiile. Mai mult decât atât, gâtul descheiat face ca picioarele să pară mai scurte rupând astfel proporțiile corpului în general. Nu degeaba stiliștii recomandă băgarea topurilor (bluze, tricouri, pulovere) în fustă sau pantalon. Iată ce a schimbat Irina la aspect:

A înlocuit fusta. Modelul pe care l-a folosit în look-ul din fotografia din stânga nu mai este în stil. Lungimea fustei nu este bună – în mod ideal ar trebui să fie fie deasupra genunchiului, fie, ca în cazul ei, sub genunchi. Ar fi bine dacă fusta are un spate asimetric – ajută la înlăturarea unei linii verticale.
A băgat topul în fustă și a adăugat o curea look-ului. A restabilit proporțiile și a făcut ca picioarele să pară mai lungi.
A schimbat pantofii. Pantofii nude alungesc vizual picioarele.

Greșeala nr. 2. Haine prea strâmte

Este vorba, din nou, despre linii orizontale – gulerul înalt, botinele și blugii strânși în jurul gleznelor. Toate aceste linii fac corpul să pară mai gras. Mai mult, o greșeală frecventă pe care o fac femeile cu șoldurile late este atunci când poartă haine prea strâmte, făcând astfel șoldurile lor mai largi vizual.

Să corectăm greșelile:

Dacă ai un corp cu forme rubensiene, dar nu vrei să te concentrezi asupra lor, atunci stratul superior, precum blazerul în cazul Irinei, ar putea fi o soluție bună.
Este necesar să bagi topul în blugi.
Și trebuie să schimbi și pantofii — botinele nu mai sunt la modă, în timp ce blugii strânși în jurul gleznelor sunt extrem de depășiți și nu au făcut pe nimeni să arate atractiv.

Greșeala nr. 3. Haină voluminoasă fără accent pe talie

Micile detalii din aspectul nostru joacă într-adevăr un rol important în rezultat. Deși niciuna dintre hainele din look-ul Irinei nu este depășită, fotografia din stânga ar face ca orice fată să arate ciudat. Irina a schimbat un singur articol vestimentar, dar fii atentă la cât de diferite apar aceste look-uri. Iată ce a făcut Irina!

Pune partea superioară în fustă și, prin urmare, îmbunătățești talia și proporțiile corpului, și faci picioarele să pară mai lungi.
Expune încheieturile, făcând astfel aspectul general mai feminin și mai ușor.

Greșeala nr. 4. Rupi proporțiile corpului

Prima imagine pare cu adevărat plictisitoare și disproporționată, ceea ce face ca corpul să pară aproape mai lung decât picioarele. Iată ce a corectat Irina!

A schimbat pantofii cu o pereche cu toc, pentru a-i face picioarele să arate mai lungi.
A desfăcut mai mulți nasturi de pe cămașă pentru a-i face gâtul să arate mai lung și să obțină un aspect mai cochet și feminin.
A suflecat mânecile cămășii pentru a-și arăta încheieturile subțiri. A dat o ușurință aspectului și a făcut-o să pară mai subțire.
S-au adăugat accesorii pentru a face aspectul general mai interesant. Ar putea fi o geantă roșie sau o pălărie neagră, dacă dorești să stai departe de detaliile strălucitoare.
Proporții corectate. Poți fie să mărești talia cu ajutorul unei curele și să păstrezi cămașa cu nasturi. Sau poți să deschei cămașa creând astfel o linie verticală în look-ul tău dacă nu-ți plac curelele și nu vrei să creezi un focus pe talie. Acest truc te va ajuta să arăți mai subțire. În acest caz, este mai bine să alegi o cămașă care se potrivește cu nuanța pantalonilor.

Greșeala nr. 5. Un top subțire

Multe femei nu sunt pregătite să-și ia rămas bun de la cardiganele subțiri. Partea bună este că pot fi purtate dar doar ca strat interior. Aceeași regulă se aplică și pentru topurile cu guler înalt.

Pentru stratul superior Irina a optat pentru o cămașă trendy din piele ecologică. Spune că cel mai adesea poartă astfel de lucruri descheiate — creează o linie verticală suplimentară în aspectul ei și alungește corpul.
Probabil știi că cardiganele lungi și cele foarte scurte sunt destul de la modă în zilele noastre. În fotografie, poți vedea cât de rău arată un cardigan până la șold sau un cardigan puțin mai jos de șolduri. O face pe femeie să pară mai scundă, șoldurile ei devin mai largi și picioarele ei devin mai scurte.

În ceea ce privește fustele: multe femei refuză să-și bage pulovere, topuri și cămăși în ele. Exemplul Irinei arată foarte bine diferența. Fusta alungește picioarele și face silueta mai echilibrată. Chiar dacă ai o burtă proeminentă, o centură lată o va ascunde perfect.
Pantofii de culoare deschisă vor face ca generalul să arate mai lejer.

Greșeala nr. 6. Prea sobră

Poți vedea cum aceeași rochie, care datorită detaliilor mici și aparent nesemnificative, arată atât de diferit.

Nu închide niciodată toți nasturii rochiei. Deschiderea gâtului este o opțiune bună, deoarece acest truc va face gâtul să arate mai lung și aspectul general – mai relaxat.

Irinei îi plac mult curelele, dar nu cele care vin împreună cu rochiile când le cumperi. Motivul este destul de simplu – o curea face aspectul mai interesant și mai finisat, în timp ce opțiunea cu o curea care se potrivește cu culoarea rochiei este adesea lipsită de strălucire și nu este interesantă.

Pentru a face aspectul mai aerisit și mai ușor, poți să sufleci ușor mânecile și să expui încheieturile.
În ceea ce privește pantofii, sfatul Irinei rămâne același — încalță pantofi în nuanțe deschise.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.