Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu după participarea la Survivor

0
Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția mai repede decât și-ar fi dorit, din cauza unor probleme medicale.

Se pare că fosta prezentatoare nu poate păși, are dureri atunci când atinge solul și ar putea fi suspectă chiar și de o ruptură de menisc. Pentru a afla cu exactiate sursa durerilor cu care se confruntă, fosta sportivă va trebui să facă un RMN.

„Are nevoie de RMN. Asigurarea medicală ar trebui să-i acopere toate cheltuielile, inclusiv dacă va fi nevoie de operație.”, a declarat o persoană apropiată acesteia, potrivit Playtech.ro.

Doar două spătămâni a reușit Roxana să reziste la Survivor, în Republica Dominicană. După eliminarea sa, colanul ei a fost atribuit Laurei Giurcanu. „Vreau să le mulţumesc olegilor, am avut probleme încă de la început, mi-a fost extras lichid din rotula stângă, însă a fost o experienţă frumoasă.

Îmi doresc ca Faimoşii să devină o echipă, pentru că acum nu sunt o echipă, dar sper că se vor uni cât mai repede şi vor fi un singur suflet şi vor lupta pentru toate victoriile furate până acum de Războinici.

Am avut tăria şi curajul de aveni, nu am ştiut că mă va sensibiliza această experienţă, dar a fost o experienţă fabulaosă şi mă-nclin în faţa tuturor”, a spus Roxana Ciuhulescu înainte de a părăsi competiţia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.