Blush Ombré | Noua modalitate de a aplica blush-ul pentru pomeți sculptați

0
blush

Această tendință, preluată de sute de utilizatori Tiktok, este tehnica 2.0 de aplicare a fardului de obraz. Iată cum să obții blush-ul Ombre în câteva mișcări de pensulă.

Fardul de obraz aduce un plus de strălucire unui tratament de înfrumusețare, îmbunătățește pomeții, oferă un efect de strălucire sănătos. Prin urmare, a devenit o parte esențială a rutinei de machiaj. Pe Tiktok a apărut un nou mod de a-l purta, lansat de makeup artistul Danielle Marcan și urmat apoi de milioane de utilizatori.

Se numește Blush Ombré. Această tehnică este efectuată cu două nuanțe de fard aplicate pe partea superioară a pomeților și apoi amestecate împreună pentru a crea această iluzie a obrajilor ridicați.

Cum să obții un Blush Ombré în câteva secunde?

Vești bune, este relativ ușor să recreezi această tehnică deoarece este suficient să ai două nuanțe de fard, care se vor amesteca împreună, pentru a crea acest efect dorit, o umbră. Cel mai bine este să aplici mai întâi un fard mai deschis și apoi să finalizezi cu o nuanță mai închisă.

Danielle Marcan oferă versiunea ei a fardului de obraz ombré cu o nuanță violetă, precum și bronz, ambele sidefate. Ea le aplică pe partea superioară a pomeților pentru a da acel efect de întindere.

De asemenea, este posibil să folosești un fard de obraz roz cu un roșu închis sau să folosești un singur fard de obraz, prin aplicarea unei cantități mai mari pe partea superioară a obrazului.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.