Cum să adopți accesoriile maximaliste la modă pentru această primăvară

0

După ce a trăit multă vreme în umbra tendinței „luxului liniștit”, maximalismul a reușit să-și găsească încet, dar sigur, drumul în sfera modei, pentru a se poziționa astăzi ca cea mai populară tendință a momentului.

Adorat de mult pentru decorațiunile de perete din dormitorul tău, precum și pentru camera de zi, maximalismul a trebuit să lucreze pentru a-și găsi legitimitatea în lumea modei. De la prezentări de modă la platforme sociale, astăzi dacă există un trend care face furori, acesta este cel inițiat de casa Schiaparelli. În timp ce anul trecut tendința a fost pentru micro-genți, bijuterii discrete și curele subțiri, rafinate, în 2024 oversize-ul va avea cu siguranță momentul de glorie. 

Bijuterii: cum să adoptăm tendința maximalistă?

O expresie a personalitatii noastre, bijuteriile reprezintă pentru unii o simplă chestiune de estetică în timp ce pentru alții au o adevărată valoare sentimentală. Pentru o abordare îndrăzneață a modei și a tendințelor, purtarea de bijuterii maximaliste este un compromis bun. Poți apela la inele impunătoare din piatră naturală sau alamă, cercei XXL, cu diamante sau colorați, sau optezi pentru o acumulare de brățări. Cu toate acestea, trecerea la cercei cu lacrimi à la  Bottega Venata sau la coliere suprareale de la Schiaparelli poate fi dificilă pentru unii oameni obișnuiți cu bijuterii discrete. Dacă acesta este cazul tău, începe prin a adăuga un inel, apoi două, în garderoba ta pentru a te obișnui. Pentru a fi adoptat ziua sau noaptea, acest nou trend este disponibil și în marochinărie. Dovada este că Loewe precum Margiela au dat viață unor genți mai mari decât viața.

Stilul maximalist: cu ce ținută să porți accesorii XXL?

Pentru un look reușit în timp ce ești în ton cu tendințele actuale, este mai bine să joci cartea sobrietății, la care se adaugă bijuterii impunătoare. Optează pentru un look total denim, foarte popular în acest moment, căruia îi poți adăuga o pereche de cercei XXL, un adevărat esențial conform Eva Longoria. În rest, pentru un look aflat la răscrucea dintre stilul casual și cel boem, adoptă o rochie albă din popelin împodobită cu un set de brățări aurii. Pentru „ boss girls”, fanii combo-ului blazer-pantaloni, un colier de perle, în spiritul lui Blair Waldorf, cu mai multe rânduri vă vor pune cu siguranță în tendințe.

După cum ați înțeles, important în maximalism este să jucați pe cantitate prin acumularea unui anumit număr de coliere, brățări și inele. În modă, principalul este să dai frâu liber imaginației.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.