Zodii care flirtează cu oricine le iese în cale

0

Din punct de vedere astrologic, sunt anumite semne zodiacale mai predispuse flirtului și până la găsirea sufletului pereche vor continua să facă acest lucru fără ezitare.

Gemeni

Gemenii trebuie să-și exploreze opțiunile. Ei nu știu din start ce tip de persoană li se potrivește cel mai bine. Așa că va flirta cu toată lumea. Au nevoie să se întâlnească cu oameni care să-i completeze la perfecție și care să le admire calitățile. Dar până găsesc acea persoană, se vor juca de-a cuceritorii ori de câte ori au ocazia. Gemenii sunt și foarte comunicativi. Conduși de Mercur, planeta comunicării, ei sunt experți în a iniția conversații și a le menține interesante. Sunt și foarte curioși din fire, așa că te vor stârni și atrage cu toate întrebările lor.

Leu

Leii vor să-și găsească rapid sufletul pereche. Dar vor trece prin multe relații până atunci. Iubesc să fie în centrul atenției și vor să se simtă doriți de ceilalți, așa că își vor folosi carisma indiscutabilă pentru a le intra tuturor în grații. Leii sunt și aventuroși, acceptă cu ușurință orice provocare și vor flirta într-o manieră elegantă. Stilul lor de atrage atenția sexului opus nu este neapărat despre conexiuni emoționale, cât despre trăirea intensității momentului.

Balanță

Balanța își păstrează întotdeauna inima deschisă când vine vorba de iubire. Se vor îndrăgosti de o mulțime de oameni diferiți de-a lungul vieții, pentru că văd ceva unic în fiecare. Guvernată de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, nativul Balanță este jucăuș, dar și galant când flirtează și nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta partea seucătoare. Acest semn de aer pune mare preț pe conexiuni și relații și este cunoscută pentru comportamentul politicos și plăcut, ceea ce îl face foarte atrăgător. Ei își folosesc adesea farmecul ca o modalitate de a crea echilibru și de a se asigura că toți cei din jurul lor se simt confortabil și apreciați.

Pești

Peștii se atașează ușor. Se îndrăgostesc de oricine le ține ușa deschisă sau le face un compliment din inimă. Ei caută dragoste și o găsesc oriunde în jurul lor. Le place să flirteze pentru a-și dovedi că încă mai pot cuceri și o fac de fiecare dată diferit. Deși sunt sensibili și pot fi ușor răniți de cei/cele cărora le fac avansuri, nu vor renunța niciodată la jocul seducției și vor „ieși la atac” neobosiți și fără emoții. Stilul lor de a flirta este subtil, dar unic. Cine cade în mrejele unui nativ Pești nu va uita curând schimbul de replici cu acesta.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.