Casa de modă Louis Vuitton cere daune de la Brigitte Pastramă

0
Louis Vuitton

Reprezentanți ai celebrei case de modă Louis Vuitton i-au anunțat oficial pe polițiștii care îi anchetează pe Florin și Brigitte Pastramă pentru comercializarea unor măști contrafăcute ce purtau sigla unor branduri renumite că doresc despăgubiri.

Polițiștii bucureșteni au descins, anul trecut, la data de 22 iulie, în vila soților Pastramă și la o adresă la care aceștia aveau un depozit. Cei doi erau suspectați de anchetatorii specializați în investigarea fraudelor, din cadrul Poliției Sectorului 2, că ar fi vândut măști sanitare contrafăcute, care purtau siglele unor firme de lux cunoscute.

În același timp, soții Pastramă au fost ridicați și aduși la sediul Poliției pentru audieri. Potrivit unor surse judiciare, cei doi nu ar fi negat în fața anchetatorilor faptul că măștile erau contrafăcute, dar au menționat faptul că nu știau că vânzarea de falsuri este interzisă prin lege.

Sursele citate au precizat că, după percheziții, în urma cărora a fost ridicată o mare cantitate de marfă, au fost trimise mostre la toate casele de modă ale căror branduri au fost descoperite în depozitul soților Pastramă. Acestea din urmă trebuiau să expertizeze produsele și să transmită rezultatele în țara noastră, pentru a putea fi folosite ca probe.

Conform anchetatorilor, până acum, numai Louis Vuitton a finalizat expertiza și a trimis deja documentația în care se specifică faptul că măștile sanitare puse în vânzare de cei doi soți, inscripționate cu brandul respectiv, sunt contrafăcute. Mai mult, Louis Vuitton ar fi anunțat inclusiv că se constituie parte civilă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.