Oana Zăvoranu, amenințată cu un cuțit în plină stradă. Ce s-a întâmplat

0
oana zavoranu

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex, au petrecut câteva zile la munte, pe Valea Prahovei. În timp ce se întorceau spre casă, la ieșirea din Azuga, cei doi au avut parte de un moment șocant.

Cuplul a fost amenințat cu un cuțit în plină stradă, după un incident în trafic. Soțul ei a încercat să depășească o mașină, în timp ce se afla pe o linie discontinuă. În acel moment, un alt șofer s-ar fi oprit cu mașina în fața cuplului și i-a amenințat cu cuțitul.

„A ieșit din mașină cu un cuțit și a început să ne amenințe: vă tai, vă omor, ce credeți nenorociților că dacă sunteți din bucurești vă bagați? Zăvoranco, te tai! Am rămas blocată, a ieșit între timp și lumea pentru că asta blocase ambele sensuri.”, a spus Oana Zăvoranu la un post de televiziune.

La scurt timp, vedeta a ajuns la poliție, unde vrea să facă plângere penală împotriva bărbatului care i-a amenințat. Polițiștii au percheziționat mașina agresorului și au găsit unul dintre cuțite aflat în buzunarul șoferului de la ușă.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. Am făcut plângere și mergem mai departe pentru că este inadmisibil pur și simplu un psihopat iți taie calea”, a declarat Oana Zăvoranu pentru SpyNews.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.