Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

0

Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de medicul Valeriu Gheorghiță. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut și deja ar fi făcut pasul cel mare.

Fostul șef de la vaccinare și frumoasa actriță au fost surprinși recent de fotografi cu verighete pe inelare. Lucru care ne face să ne gândim la faptul că cei doi şi-au oficializat cumva relaţia. Chiar şi numai în faţa ofţerului de stare civilă. Chiar dacă superba actriţă îşi schimbă, uneori, bijuteriile de pe degete, alegându-şi accesoriile în funcţie de ţinută, Gheorghiţă nu renunţă la verighetă de câteva luni buni. Primele imagini cu şeful vaccinării purtând verighetă pe deget datează de pe la jumătatea lunii martie.

Imagine

Pregătiri de nuntă

La sfârșitul lunii februarie, paparazzii Cancan i-au descoperit pe cei doi la un restaurant unde… se pare că ar fi pus la cale detaliile viitoarei nunți.

Potrivit surselor Cancan, programul artistic la nuntă va fi asigurat de trupa Jukebox, iar invitați speciali vor fi cei de la Direcția 5. După mai bine de două ore, cu o parte din detaliile de orgnizare a nunții puse la punct, cei doi au părăsit restaurantul.

În drumul către mașină, Monica, îmbrăcată cu pantaloni de piele, cămășuță închisă la culoare, iar peste un palton, s-a ținut de brațul lui Valeriu, care a optat pentru ținuta casual, sacou, cămașă, blugi și adidași. Cei doi au urcat în mașina Monicăi.

S-au căsătorit după 1 an de relație

Relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a început în vara anului trecut, atunci cei doi au fost surprinși într-un jacuzzi, la un hotel din Bulgaria.

Ulterior, au apărut zvonuri cum că fostul coordonator al campaniei de vaccinare era încă căsătorit, dar frumoasa actriță a negat că el este însurat și a confirmat relația cu medicul. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală.”, a precizat atunci actrița.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.