Cine este Marej, supranumit „noul Carla’s Dreams”. A făcut parte din orchestra prezidențială

0

Marej, în vârstă de 21 de ani, a devenit cunoscut prin timbrul său vocal foarte asemănător cu cel al artistului Carla’s Dreams. 

Ștefan Burlacu, pe numele său real, a lansat câteva piese de dragoste care se bucură de succes.

Tânărul artist a fost remarcat de colegii lui, în timp ce făcea serviciul militar peste Prut. Când a pășit pragul Bazei Militare de Instruire de la Bulboaca (Republica Moldova) și-a luat cu el chitara. Nimeni nu bănuia ce talent ascuns are băiatul, până când nu l-au auzit cântând. 

Într-un reportaj pentru PRO TV Chișinău, colegii lui au declarat: „Glasul lui e foarte frumos, ca a lui Carla’s Dreams”.

 În doar un an de la acea înregistrare, Ștefan Burlacu a făcut progrese mari. Sub pseudonimul Marej, a lansat câteva piese. Printre cele mai populare sunt: „Arde-mă” și „Sărutul Tău”, ambele în colaborare cu DARA;  „În Ochii Tăi”; „Km 0”.

„Eu am avut foarte mare noroc, pentru că am făcut parte din orchestra prezidențială. Practic, jumătate de an, de la 8:00 până la 16:00, eram în orchestră și studiam. Cântam la chitară și cu vocea. Cel mai amuzant era când făceam battle-uri (confruntări muzicale). Acum am un mare interes să lucrez, să produc, de aceea îmi investest tot timpul în muzică”, a spus Marej într-un podcast moderat de Satoshi.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.