Elena Merișoreanu, o nouă intervenție estetică, la 77 de ani

0

Elena Merișoreanu rămâne una dintre cele mai cochete interprete de muzică populară și la 77 de ani.

Interpreta de muzică populară își dorește să apeleze la câteva intervenții estetice la nivelul feței pentru a arăta din ce în ce mai bine. Cântăreața are în plan să-și aranjeze pomeții și să scape de gușă.

„Acum vreau să-mi fac. Am făcut blefaroplastie, pentru că era nevoie. Mi-a tăiat puțin din pleoapă. Îmi venea pe ochi și mă deranja la vedere. Acum vreau să mă duc să-mi bag fire pentru pomeți și să-mi mai scot puțin din gușă. Sunt mulțumită că există aceste cabinete estetice și aceste proceduri pentru a putea să arătăm cât de cât bine”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Ciao.ro.

Artista va petrece Paștele alături de familia sa și va pregăti diverse preparate tradiționale.

„Ca de obicei, facem în familie, este cel mai bun prilej de a ne întâlni cu cei dragi, mai ales că am o familie mare. Pregătirile sunt în toi, facem tot ce trebuie, ce e tradițional, că așa îi stă bine românului. După cum se vede, mănânc de toate. Atât „am slăbit”, că nu mai încape nimic pe mine! (râde) Mai iau vreo câteva kilograme acum. Îmi plac sarmalele, mielul, cozonacii, toate”, a mai spus ea.

Elena Merișoreanu a devenit în urmă cu câteva luni străbunică și este foarte mândră că are un strănepot, despre care spune că este lumina ochilor săi.

„Strănepotul este viața mea, are nouă luni, îmi alină orice. Este bucuria și veselia noastră în casă la ora actuală. E un copil cuminte, nu plânge. Important e să fie mâncat, să fie plimbat. S-a învățat în brațe!”, a mai declarat artista.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.