Andreea Bănică, pregătită pentru două operații estetice. Ce proceduri va face artista

0
Andreea Bănică

Andreea Bănică este o femeie foarte frumoasă și extrem de apreciată de publicul din România. Cu toate acestea, vedeta nu este mulțumită de aspectul ei fizic.

Până acum, artista nu și-a făcut nicio operație estetică, însă are de gând să-și facă niște schimbări în perioada următoare.

Andreea Bănică chiar le-a mărturisit fanilor că în acest an vrea să aibă mai multă grijă de ea. Recent, ea a ajuns în cabinetul esteticianului, dar nu pentru vreo operație estetică, ci pentru un tratament facial.

„Am plecat anul acesta cu gândul să am mai mută grijă de mine. Voi începe mergând la o clinică. Astăzi o să fac un tratament. Vreau să fiu și mai frumoasă, așa că încep cu un tratament. Mi-am făcut o mezoterapie injenctabilă pentru un look fresh și gata pe azi. „, a povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea a mărturisit că își dorește să-și facă mai multe intervenții la nivelul feței, în perioada următoare. Printre acestea se numără și mărirea buzelor.

De asemenea, artista are de gând să umble și în zona bustului. Consideră că după cele două sarcini are nevoie de o îmbunătățire.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus artista.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.