Șerban Copoț, scos din sărite după ce a fost criticat că are prea mulți copii

0
serban copot

Șerban Copoț, alias Hienă de la „Animal X”, apare săptămânal pe micul ecran, e prezentator la „iUmor”. Puțini știu ce familie frumoasă are acesta acasă, o soție iubitoare și trei copii de care e tare mândru.

Îndrăgitul om de televiziune a povestit că este des criticat pentru faptul că are mulți copii, motiv pentru care simte să ofere o reacție pe măsura replicilor pe care le primește în mod frecvent din partea internauților:

„Hai să vă mai plictisesc cu un text de-al meu pe revoltă.
Aud din ce in ce mai des pe lângă mine: „Copii? De ce ai făcut, măh, copii? Hai, zi, nu-i aşa că e greu? Şi tu când te mai distrezi? Ce?!? Nu mai faci ce vrei? What? Da’ eu vreau să văd lumea, frate! Să fiu liber!”
Ok, omule! Dar daca eşti aşa fericit cu alegerile tale de ce mă priveşti pieziş? Noi ăştia cu copii mai mulți, şi, culmea, toți la aceeaşi adresă, suntem puşi sub o lupă aparte, de old-school, de – ăia cu puradei –
Ajung uşor-uşor să fiu privit ca un ciudat. Poate sunt, dar când mă uit la viața părinților mei parcă nu mai sunt eu ciudatul. De unde atâta dispreț pentru normal, banal sau linişte?”
, a scris acesta indignat de remarcile internauților, pe pagina personală de Facbook.

Șerban Copoț este căsătorit cu Roxana din anul 2015. În luna martie a acelui an au devenit soț și soție, fiul lor cel mare avea 4 ani pe atunci. Cei doi se iubesc însă de 16 ani, în 2006 au decis să formeze un cuplu.

Soția artistului e foarte discretă, nu a apărut la TV, îl lasă pe Șerban Copoț să fie vedeta familiei. Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa soției, într-un interviu a mărturisit câte calități are femeia care îi e alături de atâția ani. „Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”, dezvăluia Șerban Copoț pentru libertateapentrufemei.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.