Fiica Andreei Marin a împlinit 15 ani. Violeta arată uimitor în cele mai recente fotografii

0
andreea marin

Violeta, fiica Andreei Marin din mariajul cu Ștefan Bănică, a împlinit joi, 15 decembrie, 15 ani, devenind o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului.

Andreea Marin a postat, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale Violeta, un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin, pe Instagram, alături de o poză cu fiica ei.

Și fratele vitreg al Violetei, Radu, a postat un mesaj pentru ea: „Te iubesc prea mult… La mulți ani!”.

Radu Bănică și Andreea Marin au o relație foarte bună. Tânărul actor este foarte apropiat și de sora sa Violeta.

„O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă. Este foarte empatică, este foarte grijulie și este atentă la detalii. Este un exemplu foarte bun pentru Violeta.

Da, am primit sfaturi legate de viață, ponturi în interpretarea anumitor bucăți scenice, este și ea foarte talentată pe partea aceasta, de aceea este cerută și solicitată la atâtea gale și evenimente. Andreea este foarte profesionistă, la fel ca și tatăl meu de altfel. Pot să spun că am avut norocul de modele influente și profesioniste”, a declarat Radu în urmă cu ceva timp.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.