Cum arată casa Claudiei Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, în care a investit o sumă considerabilă

0

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a terminat de amenajat curtea casei pe care a cumpărat-o cu un an în urmă.

Claudia Iosif pare că îi face concurență fostului ei iubit, Dorian Popa. La doar câteva zile după ce artistul le-a devzăluit fanilor de pe social media că a finalizat lucrările de amenajare a curții, Claudia Iosif a postat pe rețelele de socializare fotografii din curtea proprietății pe care o deține. 

Babs le-a arătat fanilor ce schimbări a făcut în curte prin poze before and after, iar rezultatele sunt uimitoare.

Imagine

Tânăra și-a dorit o piscină de dimensiuni mari pentru a se răcori și relaxa în zilele de vară, iar visul ei a devenit realitate. În plus, Claudia a optat pentru tonuri de crem în curte, la fel cum a făcut și în interiorul casei.

Încă de anul trecut, fosta iubită a lui Dorian Popa a anunțat pe paginile de social media că și-a cumpărat o casă care a costat-o sute de mii de euro.

„Vreau să vă împărtășesc că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcută cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să vă țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac”, a mărturisit Babs în trecut, pe pagina ei de Instagram.

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit, însă au decis să aibă o relație civilizată în continuare.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.