Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol. „Ce gest bădăran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste”

0

Smiley și-a surprins urmăritorii cu un clip video postat pe contul său de Instagram în care apărea făcând un gest catalogat de mulți ca fiind nepotrivit vizavi de Gina Pistol.

Gestul lui Smiley i-a revoltat pe mulți internauți, care nu s-au sfiit să-i comenteze sau să-l pună la punct pe internet.

Recent a postat pe Instagram un clip video cu Gina Pistol în care i-a dat o palmă peste posterior, iar mulți au considerat că gestul a fost foarte deplasat. „Cheia unei relații fericite”, a scris artistul în descrierea clipului.

„Domnule Smiley, oricât de mulți bani ai fi primit pentru acest video, nu mă așteptam ca tu să faci acest gest care nu te reprezintă, în mod deosebit, în public, păcat”, „Urât gest! Fără cuvinte, că aș avea multe”, „Ce gest urât! Nu mă așteptam de la un soț”, „Nu știu ce trend este acesta, dar știu sigur că nu asta e cheia unei relații reușite”, „Urât gest, îl mai și postezi”, „Ce gest bădăran, vulgar! Nu-ți face deloc cinste”, „Da, acest videoclip demonstrează că omul face orice pentru bani, își umilește soția chiar și în văzul fanilor…cu această cred că pierzi mulți spectatori și admiratori, dragă Smiley…pe copilul tău prețios îl ții ascuns și nu-l arăți fanilor și publicului, dar îți pierzi omenia pentru bani”, au scris internauții.

Smiley și Gina sunt împreună de opt ani și au o fetiță pe nume Josephine. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.