Laurette s-a despărțit de iubitul ei chiar înainte de nuntă. Ce s-a întâmplat

0
Laurette

Laurette a încheiat relația cu iubitul fotbalist, Magaye Gueye. Deși cei doi se pregăteau pentru căsătorie, dar și-au spus adio din cauza unor tentații apărute la acesta.

Vedeta a confirmat despărțirea, deși aveau în plan să se căsătorească peste puțin timp.

Deși păreau că lucrurile merg bine între ei, adevărul nu a fost chiar așa. Laurette și iubitul ei s-au despărțit după ce ar fi înșelat-o pe aceasta.

Ea a recunoscut că au existat câteva tentații pentru fostul ei partener, făcând referire la alte femei.

„Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri. În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette la Antena Stars.

Laurette și-a făcut planuri pentru sărbătorile de iarnă. Aceasta va respecta tradiția pe care o are în fiecare an și va merge împreună cu fiica sa la bunici, de Crăciun. Cele două nu uită niciodată de acest lucru și aleg să petreacă timpul împreună. Magaye Gueye nu este implicat în planurile vedetei, el nefiind prezent în România.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.