Rihanna, revenire în industria muzicală! Va cânta în pauza Super Bowl

0
rihanna

Rihanna va cânta în pauza Super Bowl de pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona, pe 12 februarie.

Cântăreața, care a refuzat să cânte la Super Bowl din 2019 din solidaritate cu Colin Kaepernick, va fi vedeta show-ului din pauza finalei din 2023, a anunțat duminică NFL împreună cu Roc Nation și Apple Music de la Jay-Z. Rihanna a postat pe Instagram o imagine cu un braț întins ținând o minge de fotbal NFL.

„Rihanna este un talent generațional, o femeie cu începuturi umile care a depășit așteptările la fiecare pas”, a declarat într-un comunicat Shawn „Jay-Z” Carter, al cărui Roc Nation este producător executiv al show-ului. „O persoană născută pe mica insulă Barbados care a devenit unul dintre cei mai proeminenți artiști vreodată. Self-made în afaceri și divertisment.”

Super Bowl-ul va avea loc la State Farm Stadium din Glendale, Arizona, pe 12 februarie. După ani de sponsorizare de la Pepsi, următorul spectacol de pauză va fi sponsorizat de Apple Music.

Rihanna a spus mai devreme că a refuzat o oportunitate similară pentru Super Bowl din 2019, care i-a fost oferită în cele din urmă trupei Maroon 5. La acea vreme, mulți artiști și-au exprimat sprijinul pentru Kaepernick, fost fundaș.

Cu vânzări de peste 250 de milioane de discuri în întreaga lume, Rihanna este una dintre cele mai bine vândute artiste feminine. Ultimul ei album a fost lansat în 2016.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.