Netflix a dezvăluit data lansării sezonului 5 „The Crown”

0
the crown

A cincea serie a dramei produsă de Netflix, intitulată „The Crown”, va fi lansată pe 9 noiembrie. Cele 10 episoade din noul sezon vor fi lansate simultan, la aproape doi ani distanță de la premiera sezonului 4.

Data a fost împărtășită în timpul evenimentului global destinat fanilor, „Tudum”, organizat de Netflix, unde au fost prezentate următoarele mari producții ale streamer-ului – printre care o prezentare a celei de-a treia serii Bridgerton și o primă privire la Queen Charlotte: A Bridgerton Story by Shonda Rhimes, un prequel centrat pe Ascensiunea reginei Charlotte la proeminență și putere.

„The Crown” se va lansa, în mod tradițional, în noiembrie, iar sezonul viitor îi va avea în rolurile principale pe Dominic West în rolul lui Charles și Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, notează The Guardian.

Într-un mod neobișnuit pentru un serial care este așteptat de zeci de milioane de fani din întreaga lume, producătorii serialului au anunțat că va exista o pauză de doi ani între sezoanele 4 și 5, fără vreo legătură cu situația pandemică. Filmările pentru sezonul 5 au început în iulie 2021 când au fost dezvăluite și primele imagini cu Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a.

Imelda Staunton va prelua rolul Reginei de la Olivia Colman, în timp ce Jonathan Pryce îl înlocuiește pe Tobias Menzies în rolul Ducelui de Edinburgh, iar Lesley Manville va fi Prințesa Margaret, călcând pe urmele Helenei Bonham Carter.

„The Crown” era gândit inițial ca un serial de 5 sezoane, dar creatorul și scriitorul show-ului, Peter Morgan, a anunțat extinderea producției cu încă un sezon. Filmările sezonului 6 erau programate să înceapă, însă au fost amânate după moartea Reginei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.