Moncler transformă gara din Milano într-o galerie de artă

0

 O expoziție deschisă publicului care evidențiază figuri importante ale culturii contemporane, orchestrată de Jefferson Hack.

Moncler dezvăluie „An Invitation To Dream”, un proiect organizat sub egida lui Jefferson Hack și filmat și fotografiat de Jack Davison, care invită personalități importante din scena culturală precum Daniel Arsham, Isamaya Ffrench, Laila Gohar și Zaya Ribeiro la inspiră-ne și încurajează-ne să visăm.  

„Încă din prima zi, visele au fost una dintre principalele surse de motivație pentru Moncler și pentru mine”, a comentat  Remo Ruffini, președinte și CEO al Moncler. „Pentru că nu încetăm niciodată să visăm la ceea ce este posibil, să inspirăm mai bine și să fim inspirați. Scopul nostru nu este doar să inovăm, ci să facem întotdeauna mai bine.”

Astfel gara Milano Centrale, unul dintre cele mai animate locuri din oraș, se va transforma pentru prima dată în istoria sa într-o galerie de artă deschisă tuturor, în conformitate cu abordarea curatorială a lui Jefferson Hack, care constă în transformarea spațiilor publice. 

Toate panourile și ecranele publicitare ale postului vor fi folosite pentru a crea un peisaj de vis, folosind, printre altele, o serie de litografii tipărite de Jack Davison.  

„Am reunit unele dintre cele mai strălucitoare minți creative care îndrăznesc să viseze pentru noi. Ei sunt cei care modelează lumea de astăzi, pentru că munca lor aduce speranță și posibilități și tocmai din acest motiv au fost aleși pentru acest proiect”, a răspuns  Jefferson Hack. 

Mult mai mult decât o simplă expoziție, expoziția tinde să stabilească un dialog cu călătorii, care continuă mult după plecarea acestora.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.