Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Paguba este uriașă!

0
Mădălina Ghenea
Momente grele pentru Mădălina Ghenea. Frumoasa româncă, în vârstă de 35 de ani, a fost victima unui jaf pe aeroportul din Roma.

Ea se întorcea din Arabia Saudită pentru a participa la Gala Magnifica Awards Roma, organizată de Tiziana Zampieri, la care au fost prezente nume sonore ale cinematografiei italiene și internaționale, transmite Il Mesagero.

Hoții i-au furat actriței o valiză în care avea numeroase bijuterii scumpe, imediat ce a ajuns pe aeroportul Fiumicino. Conform sursei citate, răufăcătorii ar fi acționat la pont. Ei ar fi știut în detaliu programul româncei. 

Avionul a aterizat la Fiumicino, pe Leonardo da Vinci, prinicpalul aeroport ce deservește Roma, și cum și-a ridicat bagajele, hoții au sustras în viteză o valiza într-un moment de neatenție a șoferului care urma să o conducă pe Mădălina Ghenea, conform sursei citate.

Mădălina Ghenea a depus imediat plângere la Poliția Judiciară a aeroportului, însă până acum nu a fost găsit niciun hoț.

Autoritățile au obținut imaginile de pe camerele de supraveghere din aeroport și le verifică pentru a porni pe urmele jefuitorilor. Conform publicației Il Mesagero, furtul ar fi avut loc duminică seara, 11 decembrie. 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.