Cum s-a schimbat viața lui Lucian Viziru de când a părăsit Germania și a revenit definitiv în România

0
Lucian Viziru

Lucian Viziru are planuri mari, după ce el și familia lui au părăsit Germani și s-au întors definitiv în România.

Acesta vrea să revină atât în muzică, cât și în actorie.

Lucian Viziru este unul dintre actorii serialului „Clanul”, care se difuzează la ProTv, și a mărturisit că i-a fost foarte dor de actorie. Alături de el, din distribuție fac parte actori precum Denis Hanganu, George Mihăiță, Jojo, Marian Olteanu, George Ivașcu, Sergiu Costache, Șerban Pavlu.

„Sunt bucuros că joc din nou după atâția ani, mai ales într-un proiect de genul ăsta, pot să spun că mi-a fost dor de actorie”, a dezvăluit Lucian Viziru, care are un rol negativ în această producție.

„Nu cred că se poate spune că am luat-o de la zero, pentru că în ceea ce privește serialul “Clanul”, de la ProTV, de exemplu, nu a trebuit să dau probe, și nici un contract cu o casă de discuri atât de mare nu cred că am fi putut semna dacă eram necunoscuți”, a continuat actorul.

Actorul spune că își dorea să joace din nou și că i se pare mult mai interesantă viața din România, mai ales că aici îi are pe toți aproape.

„Ceea ce făceam în Germania era ok, dar faptul că pot să joc din nou, adică să fac actorie și să am și luxul de a face ceea ce făceam în Germania mi se pare mult mai interesant”, a mai spus el.

Întrebat dacă e vorba de o decizie temporară, Viziru a spus că „În viață am învățat că nu este niciodată bine să spui nu, dar nu-mi doresc ca în viitorul apropiat să mai părăsim România”.

Lucian vrea neapărat să scoată cât mai multe piese alături de trupa sa recent reunită, Gaz pe Foc. „Cu siguranță vom mai scoate multe piese, pentru că și de cântat mi-a fost dor, iar de curând am semnat un contract cu o casă de discuri care își dorește și ne va susține în sensul ăsta”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.