Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

0
alin oprea

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit civil. Marele eveniment a avut loc în weekendul ce tocmai a trecut.

Alin Oprea și Medana s-au logodit în urmă cu o săptămână, iar acum au făcut cununia civilă, în secret. Evenimentul a avut loc în weekend, iar soția artistului a făcut primele declarații despre eveniment.

„A avut loc cununia civilă, într-adevăr. Am devenit doamna Oprea cu acte în regulă. Alături de noi au fost nașii noștri Sorina și Ovidiu Pintea, Carmen și Ion Petrescu plus restul oamenilor dragi nouă”, a spus Medana, pentru Spynews.ro.

„Dimineața a început cu mari emoții. După ce am reușit să îmi înving emoțiile cel care a început să le aibă și mai intens a fost Alin, pentru că eu încă eram la machiaj iar el stresat că nu mai ajung acasă. S-a asigurat că are ambele cărți de identitate la el, încă dinainte cu o seară de marele eveniment”, a mai spus Medana!

Ținutele au fost cumpărate de la Paris

„Sunt la fel ca înainte! Nimic nu este schimbat. Alin m-a tratat și m-a considerat mereu soția lui, încă de la începutul relației noastre. Actul nu schimbă nimic, decât că purtăm amândoi același nume. Pe noi ne-a unit și ne unește în continuare iubirea, respectul și sentimentele frumoase avute unul pentru celălalt”, a adăugat ea.

„Aceste ținute nu au fost alese de mult timp. Nici măcar nu am știut că le vom purta în ziua cununiei noastre. Le-am achizițonat din Paris și s-au potrivit foarte bine pentru acest eveniment”,a mai zis Medana Oprea.

Alin Oprea formează un cuplu de 3 ani cu Medana, însă nu poate uita de problemele pe care le-a avut din cauza fostei sale soții, Larisa. Solistul trupei Talisman a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Larisa Uță și împreună au doi copii. Cei doi au divorțat cu mare scandal, iar cântărețul a rămas fără averea agonisită, iar copiii nu-i mai vorbesc.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.