Justin Bieber, grav bolnav! Imaginile cu care și-a șocat fanii – VIDEO

0
Justin Bieber

Cântărețul canadian Justin Bieber și-a anunțat vineri fanii, într-o înregistrare video postată pe Instagram, că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, care îi provoacă paralizie facială parțială.

În înregistrarea video, el le demonstrează fanilor că nu-și mai poate mișca jumătate din față. Poate clipi numai cu un ochi și poate zâmbi doar cu jumătate de gură.

Anunțul artistului pop, în vârstă de 28 de ani, a venit cu câteva ore înainte de un concert programat la Toronto, după ce săptămâna trecută anulase deja alte câteva spectacole.

„Este de la acest virus, care atacă nervul din ureche și nervii faciali și care a făcut ca fața mea să devină imobilă”, spune el în videoclip. „După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței mele. Această nară nu se mișcă. Deci, există o paralizie completă pe această parte a feței mele” (dreapta – n.r.), a explicat Justin Bieber.

Potrivit Clinicii Mayo, sindromul Ramsay Hunt apare atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial ce se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată, scrie CNN.

„Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, le spune el fanilor.

El le mulțumește și le promite că va face exerciții faciale, dar spune că nu știe cât timp va dura recuperarea. „O să fie bine, am speranță și am încredere în Dumnezeu”, își încheie el mesajul.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.