Rebel Wilson a dezvăluit că este bisexuală. Cine e iubita sa

0
Rebel Wilson

Actrița Rebel Wilson a dezvăluit că este bisexuală. Cu această ocazie, ea și-a confirmat și noua relație.

Rebel și designerul Ramona Agruma ar forma un cuplu de la începutul anului acesta. Au fost surprinse prima oară împreună în februarie 2022.

„Credeam că eram în căutarea unui prinț Disney… dar poate că de o prințesă Disney aveam de fapt nevoie”, a scris actrița în dreptul unui selfie cu iubita ei.

Luna trecută, fără să-i menționeze numele, Rebel a vorbit despre relația cu Ramona. „Am vorbit la telefon săptămâni la rând înainte să ne întâlnim. A fost o modalitate foarte bună de a ne cunoaște. A fost de modă veche, într-un fel, foarte romantic”, a dezvăluit pentru People.

„Cred că, în procesul creșterii stimei de sine, cauți un partener cu valori similare pentru că e grozav să fii cu cineva pe care îl consideri egal, e grozav să fii într-o relație sănătoasă. Au fost situații, nu vorbesc despre toți foștii mei parteneri, sunt grozavi, dar au existat momente în care am acceptat lucruri pe care nu ar fi trebuit să le accept. Deci se simte diferit să fiu într-o relație sănătoasă”, a mai spus.

Anterior, actrița a format un cuplu cu Jacob Busch, a cărui familie a fondat compania Anheuser-Busch. Fosta pereche s-a despărțit în februarie 2021.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.