Cătălina Ponor se mărită! Viitorul ei soț a mai fost căsătorit în trecut cu o artistă celebră

0
Cătălina Ponor

Cătălina Ponor urmează să facă pasul cel mare alături de Bogdan Jianu. Bărbatul este nimeni altul decât fostul soț al Juliei Chelaru.

Cei doi formează un cuplu de 4 ani, iar în urmă cu doi ani, s-au logodit. Fosta gimnastă, în vârstă de 34 de ani, și cunoscutul regizor, de 52 de ani, au decis să facă pasul cel mare, care va avea loc chiar în această lună.

Cătălina Ponor face nuntă cu fostul soț al Juliei Chelaru

Aceștia au depus actele la Primăria Constanța, unde în următoarele săptămâni va avea loc cununia civilă. Cuplul a ales să amâne nunta pentru această vară pentru a putea organiza o petrecere fără restricții privind numărul de invitați.

Apropiații celor doi au mărturisit că se înțeleg excelent au foarte multe pasiuni în comun. Mai mult, pentru că Bogdan este actor, Cătălina Ponor îl susține tot timpul și chiar merge la premierele sale, atunci când îi permite programul. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de 14 ani, însă de-abia acum 4 au avut curajul să formeze un cuplu.

 

Bogdan Jianu are la activ un mariaj de 10 ani cu artista Julia Chelaru, iar Cătălina Ponor s-a iubit vreme de 4 ani cu cu Tommy Ramos, sportiv de origine portoricană.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.