Gina Pistol revine la „Asia Express”! Unde se va filma sezonul 5 și care vor fi concurenții

0
gina pistol

Au început pregătirile sezonului 5 „Asia Express”! De această dată, concurenții vor avea parte de experiențe de neuitat în America de Sud.

După patru sezoane filmate în Vietnam, Laos, Cambodia și Thailanda (sezonul 1), Sri Lanka și India (sezonul 2), Filipine și Taiwan (sezonul 3), Turcia, Georgia, Iordania și Israel (sezonul 4), producătoarea emisiunii, Mona Segall, și echipa ei au stabilit un traseu inedit pentru sezonul 5 „Asia Express”, care se va desfășura în Mexic și Columbia, mai precis în capitala Bogota, informează Click!.

Unii dintre concurenți sunt gata de start, în timp ce alții încă își negociază contractele. Primul concurent posibil la cel de-al cincilea sezon al Asia Express România ar fi actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, care ar fi acceptat oferta producătorilor cu condiția să facă echipă cu prietenul său Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu.

Ar fi fost ofertate și fetele din trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, care au fost foarte încântate de proiect. Alte nume vehiculate sunt Sore Mihalache și Jean Gavril, foști concurenți la „Dancing on Ice: Vis în doi”.

Gina Pistol revine în calitate de gazdă a iubitului reality-show, după ce a absentat din sezonul 4, găzduit de Irina Fodor. Irina va primi alte proiecte, Gina reluându-și proiectele, emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite!”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.