Cum aplici genele false folosind un ondulator de gene

0
gene false

Aplicate corect, genele false îmbunătățesc instantaneu aspectul. Iată o tehnică rapidă de a le pune fără probleme.

Rezervate pentru ocazii speciale sau folosite zilnic, genele false au puterea de a schimba aspectul fără a aplica machiaj sau extensii. Dar aplicarea lor poate fi o adevărată bătaie de cap care descurajează multe femei.

Așadar, pentru a afișa un look de căprioară fără a petrece ore în șir în fața oglinzii, optăm pentru acest truc care constă în folosirea unui ondulator de gene și a lipiciului de gene false plasat cu pricepere. Popularizat de expertul în frumusețe @youngcouture pe TikTok, videoclipul acestei tehnici revoluționare a fost deja vizionat de peste 2 milioane de ori.

În primul rând, începe prin a alege cele mai potrivite gene false pentru forma ochilor tăi: acestea vin în toate formele și lungimile. Așează lipiciul special pentru gene false sub linia superioară a genelor și nu pe pleoapa mobilă. Apoi așează cu atenție banda genelor false pe ondulatorul de gene înainte de a o alinia la linia genelor reale. Ține apăsat câteva secunde în timp ce lipiciul își face efectul și gata! Deja adoptată de mulți dependenți de frumusețe, această tehnică ultra simplă a fost extrem de apreciată pe TikTok.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.