Fiica Andreei Marin se mută de acasă! Ce a determinat-o să ia această decizie

0

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a luat o decizie foarte importantă. Tânăra în vârstă de 15 ani își dorește să se mute în Statele Unite ale Americii, unde vrea să studieze Dreptul. Adolescenta își dorește să studieze la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din America.

Deși este mândră de fiica sa, Andreea Marin este și foarte tristă că va fi nevoită să se despartă de ea.Cea care a vorbit despre decizia luată de Violeta a fost chiar Andreea Marin. Prezentatoarea a afirmat că fiica sa deja a început să învețe pentru a își putea îndeplini visul de a studia în America.

Deși spune că este tristă că se va afla atât de departe de singurul ei copil, Andreea știe că este spre binele Violetei și atunci privește lucrurile cu alți ochi. Totuși, până la plecarea în SUA este mult timp, întrucât fiica Andree Marin și a lui Ștefan Bănică mai are doi ani de liceu.

„Mai are puțin și începe facultatea. (…) Nu e ușor. Cred că orice părinte își poate închipui că despărțirea de copil, din orice motiv ar fi, nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui, așa că înțelegi. (…) Tinerii din ziua de astăzi sunt foarte puternici, noi suntem mai emotivi, nouă ne este mai greu, dar ei își deschid larg aripile și abia așteaptă”, a afirmat Andreea Marin într-un interviu pentru Teo Show.

„Acum face voluntariat pe mai multe direcții. Sunt chiar foarte mândră de ea. Este și la momentul în care se pregătește pentru facultate, mai are doi ani. Își dorește să urmeze Dreptul, dar are dreptul să se mai răzgândească până atunci. Eu i-am și spus, la vârsta aceasta multe pot să pară într-un fel azi și anul viitor să descoperi că ai o afinitate către altceva. Acum își dorește Dreptul și se pregătește pentru asta”, a declarat vedeta pentru Unica.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.