Cu cine locuiește Deea Maxer după divorț. Nu mai stă singură cu copiii

0

De când e o femeie singură, dansatoarea încearcă să își organizeze foarte bine programul, astfel încât să reușească să ducă la bun sfârșit tot ce și-a propus. Deea Maxer are trei joburi și pare că se descurcă de minune cu toate.

„Încerc să mă împart între casă, gătit, treburi, copii. Am trei joburi, lucrez în mai multe domenii, în marketing și online, în social media, creație-conținut, am contracte de colaborare, de imagine. Sunt director la firma de cosmetice, mai sunt și spectacole”, a spus aceasta.

În prezent, Deea e plecată din București. Cum fiica sa cea mică a rămas în grija ei, artista și-a adus părinții la ea acasă, pentru a se ocupa de micuță, până când se va întoarce.

„În acest moment mă aflu într-un turneu național de beauty, în mai multe orașe din țară. Am consultanță în mai multe orașe. Acum sunt în Târgu Jiu, mâine voi ajunge la Timișoara. Vizez mai multe orașe, Satu Mare, Sibiu, Cluj, Brăila.

Mă întorc peste patru zile. Plec o dată pe lună. Părinții mei s-au mutat la mine, mama se ocupă de fetiță, o duce la grădiniță”, a mai spus artista.

În ceea ce-l privește pe fiul său, Andreas, în vârstă de 12 ani, care a ales să locuiască cu Dinu Maxer, Deea a mărturisit că-l susține în activitatea sa artistică și că tatăl lui are planuri mari cu el:

„Andreas are proiecte muzicale, îi încurajez activitatea artistică. Dinu are planuri cu el, vrea să-i facă o trupă. Îmi plac foarte mult ideile pe care urmează să le pună în practică și îi susțin”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.