Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina. Care e motivul

0

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina. Cei doi îndrăgostiți au ales să oficializeze slujba religioasă într-un cadru restrâns peste hotare, în semn de protest pentru bisericile pe care le vor închide.

Chiar dacă vedeta își anunțase inițial fanii că amână nunta planificată în luna iunie a acestui an, se pare că cei doi au ales să facă deja acest pas.

Îndrăgostiții și-au jurat iubire în biserica Banceni care se află în Ucraina, în semn de protest pentru că aceasta se va închide. Vedeta spune că slujba lor a fost ultima care s-a rostit în limba română.  Este vorba despre aceeași biserică în care preoții au fost hărțuiți pentru că nu u vrut să schimbe rit-ul în cel vechi, dar și pentru că țineau slujbe în limba română.

La întoarcerea în țară, au stat ore în șir la coada din vamă. În cele din urmă a ajuns în Bucovina pentru a sărbători evenimentul.

„Suntem în Bucovina, la nașii noștri, avem și un cățel, nu stiu dacă îl vedeți că e certificatul de cuninie.

Ce se întâmplă cu românii noștri din Ucraina e strigător la cer, mai multe biserici urmează să fie închise, nu se dorește oficierea, preoții să se aflilieze la biserica în limba ucraineană, populația vrea slujbă în română, asta a fost mesajul pe care îl transmitem patriarhului Daniel”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.