Scandal la Casa Regală, înainte de încoronarea Regelui Charles. Prințul William mai are o fiică

0

Prințul William ar mai avea o fiică, de aceeași vârstă cu Prințesa Charlotte, scriu ziarele de scandal. Fetița ar fi făcută cu presupusa amantă a ducelui, Rose Hanbury.

Acesta ar fi de fapt motivul pentru care aceasta divorțează de soț, David Cholmondeley. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009 și au împreună trei copii.

Lady Iris Marina Aline Cholmondeley, fiica amantei Prințului William s-ar putea să nu fie concepută alături de David Cholmondeley, ci alături de soțul lui Kate Middleton.

Presupusa amantă a Prințului William divorțează de soț

Rose Hanbury și David Cholmondeley au împreună trei copii. După ce Rose și partenerul său și-au anunțat logodna în 2009 și s-au căsătorit rapid, Rose a împărtășit vestea că urmează să devină mămică. Aceasta a adus pe lume o pereche de gemeni.

Alexander Hugh George și Oliver Timothy George au 13 ani și sunt primii copii ai cuplului. Mezina familiei este Lady Iris Marina Aline Cholmondeley și se zvonește că aceasta ar fi de fapt fiica Prințului William. După aflarea acestor zvonuri, presa internațională a scris că Rose și soțul său ar urma să divorțeze în perioada următoare.

David nu a ar fi putut să facă față dezvăluirilor care au apărut în presa internațională. O sursă anonimă a declarat pentru publicația Marca detalii despre relația lui William și a amantei sale.

Fiica lui Rose și fiica lui Kate Middleton, Prințesa Charlotte, sunt de aceeași vârstă. Unii sugerează că Rose ar fi rămas însărcinată cu Prințul William în anul 2015.

Se pare că cei doi ar fi început să se vadă încă din anul 2014. Mai mulți fani ai Familiei Regale au dedus de aici că Prințul William ar putea să mai aibă o fiică.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.