Cum alegem pantofii potriviți pentru diferite tipuri de fuste?

0

Uneori, alegerea ținutei potrivite devine cu adevărat dificilă odată ce vine vorba de pantofi. Întotdeauna vrei să arăți cât mai bine și să te simți confortabil. Pentru acest articol am verificat ce fel de pantofi se potrivesc cel mai bine cu tipurile de fuste populare, conform specialiștilor din industria modei.

  1. Fusta creion + tocuri joase confortabile

Fustele creion sunt un clasic care nu îmbătrânește niciodată. În zilele noastre sunt binevenite nu numai la birou, ci și în viața de zi cu zi. Fustele pot fi de diferite lungimi, culori și modele și sunt realizate din diverse țesături. Așa că poți alege cu ușurință una care se potrivește stilului tău.

Designerii recomandă să porți fuste creion cu tocuri joase și confortabile. Ai putea chiar să încerci saboți. De asemenea, tocurile cu bretele se potrivesc bine, mai ales pentru fustele care sunt până la genunchi sau mai lungi.

  1. Fusta lalea + gleznele acoperite + degetele de la picioare deschise

Fusta lalea și-a primit numele de la forma sa, care pune în evidență șoldurile și formele feminine. Astfel, o pereche de pantofi asortată ar trebui să-ți ridice imaginea de femme fatale, o femeie cu un secret. Alege o pereche într-o culoare asortată cu gleznele acoperite și un deget deschis. De exemplu, încalță o pereche de botine cu vârf deschis pe vreme bună.

Poartă o pereche de sandale gladiator cu bretele într-o zi fierbinte. Pantofii ascuțiți ar putea fi o soluție pentru tine dacă te simți inconfortabil cu vârful decupat. Sau, dacă ești un adevărat rebel, combină-ți fusta lalea cu o pereche de adidași.

  1. Fusta evazată + tocuri după gustul tău

Stiliștii au un sfat clar despre fustele evazate, ar trebui să le combini întotdeauna cu tocuri înalte. Alege înălțimea și tipul de pantofi în funcție de gustul tău și de ocazie.

Poartă sandale cu platformă într-o zi fierbinte de vară. Cumpără o pereche de pantofi pentru interviul de angajare sau poartă cizme cu toc înalt într-o după-amiază ploioasă de toamnă. Depinde de tine, doar găsește o culoare și o țesătură potrivite.

  1. Fusta parte peste parte + talpă plată (dacă nu vrei tocuri)

O fustă parte peste parte este considerată tipul care se potrivește oricărei femei, indiferent de forma corpului ei. În ceea ce privește perechea de pantofi asortată, aceasta este una dintre fustele care îți oferă libertatea de a alege și de a experimenta. Mulți designeri ar combina o astfel de fustă cu o pereche de pantofi sport. Dar dacă te gândești să încerci o pereche de tocuri înalte cu ea, nu e nicio problemă.

  1. Fusta A-line + tocuri

Problema cu fusta A-line este că îți face picioarele să pară mai scurte și șoldurile mai late. Deci, tocurile înalte sau de înălțime medie sunt cea mai bună opțiune pentru a crea o siluetă zveltă. Alege tipul de toc în funcție de rutina ta zilnică de mers și de vreme. Dar dacă te simți confortabil să pari mai scundă din punct de vedere vizual, nu ezita să-ți asortezi fusta în formă de A cu o pereche de adidași.

  1. Fusta mini + cizme

Ca orice alt tip de fustă, fusta mini poate fi croită din diverse țesături și în diferite culori. Dar stiliștii ne sfătuiesc să le combinăm cu cizme. Poți încălța o pereche de cizme cu toc înalt, cu șireturi, pentru a-ți face imaginea mai hard-rock. Sau încearcă să porți o pereche pentru a arăta mai casual.

În anotimpurile mai răcoroase, o pereche de cizme până la genunchi se potrivește bine cu fusta ta mini. Și dacă preferi să rămâneți la un pantofi, cumpără o pereche de pantofi cu toc statement.

  1. Fusta midi + ceva casual

O fustă midi poate fi un element de bază perfect pentru garderoba ta casual de vară. O poți combina cu accesorii strălucitoare și mai multe tipuri de pantofi. De exemplu, poți purta o pereche de adidași. Sau ai putea încălța sandale cu talpă plată într-o culoare asortată.

  1. Fusta maxi + toc înalt sau platformă

O fustă maxi este croită pentru a-ți evidenția talia. Așadar combin-o cu curele sau veste în culori potrivite. În ceea ce privește pantofii, specialiștii în modă spun că acesta este momentul pentru tocuri și platforme. Vara îți poți combina fusta maxi cu sandale cu platformă înaltă. În anotimpurile mai reci, încalță o pereche de botine cu toc înalt, într-o culoare asortată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.