Regina Elisabeta a II-a îi îngrijorează pe internauți din cauza unui detaliu ciudat de pe mâna ei – FOTO

0

Regina Elisabeta a II-a a primit-o marți, 6 septembrie, la Balmoral pe Liz Truss, noul prim-ministru britanic. Chiar dacă nu este bolnavă, un detaliu fizic i-a îngrijorat foarte mult pe internauții cu privire la starea ei de sănătate.

La cei 96 de ani ai săi, suverana începe să se simtă din ce în ce mai slăbită. E marcată de altfel de moartea soțului ei, Prințul Philip. În ciuda tuturor problemelor, ea încă mai are simțul datoriei. Marți, 6 septembrie 2022, regina Elisabeta a II-a – ajutată de un baston – a primit-o pe Liz Truss, noul prim-ministru britanic, la Balmoral, pentru a-i cere să formeze un nou guvern.

Cu o zi înainte, aceasta din urmă fusese desemnată cu 57% din voturi lider al partidului conservator. Suverana a fost deosebit de zâmbitoare în cadrul acestei întâlniri, dar un detaliu fizic i-a îngrijorat pe internauți. Și din motive întemeiate, mâinile sale aveau culoarea violet din cauza vânătăilor. „Mâna asta care a salvat de atâtea ori acest imperiu… ”; „O cădere proastă? Urât hematom!”; „E obosită”; „E o doamnă în vârstă, cel mai mic șoc, iar urmele pe piele… Probabil că nu e foarte grav. Trebuie să acceptăm degradarea sa fizică lentă”, putem citi pe Twitter.

Regina Elisabeta a II-a trebuie să se menajeze

Un internaut a spus că nu era nimic ieșit din comun la vârsta ei, iar un fan a adăugat pe Twitter: „În afară de vânătaia ei, o găsesc deosebit de strălucitoare!”

Publicația Mirror a a scris că nu este nimic îngrijorător. Acest hematom este pur și simplu mai vizibil, deoarece pielea reginei este din ce în ce mai subțire. În aceeași zi, The Express a raportat că această culoare violet s-ar putea datora lipsei de oxigen în celulele roșii din sânge. Pentru The Mirror, jurnalistul Russell Myers a clarificat: „Majestatea Sa, după cum a raportat personalul Palatului, rămâne foarte vioaie și pe deplin capabilă să își desfășoare activitatea de zi cu zi, în ciuda dificultăților sale de a se deplasa în ultima vreme.”

În final, el a adăugat: „Rudele sale sunt deosebit de conștiente de necesitatea de a-și adapta agenda la nevoile sale specifice. Solicitarea făcută viitorului premier de a o vizita la Balmoral mai degrabă decât de a face călătoria dus-întors de 1.600 de kilometri până la Londra este un exemplu perfect.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.