Ai uitat cum să te îmbraci la birou? Ghid de stil

0

În cea mai mare parte a pandemiei, am trăit într-o pereche de pantaloni comozi și călduroși în lunile mai reci, trecând vara la o rochie albă de in sau o pereche de pantaloni scurți lejeri. Acum, mulți dintre noi se gândesc serios la ce să poarte când se vor întoarce din nou la birou.

O perspectivă care poate veni cu numeroase provocări: deci cu ce să te îmbraci? Acest ghid – cu contribuția a patru persoane din interiorul modei – ar trebui să te ajute să revii la mentalitatea potrivită pentru a te îmbrăca pentru serviciu.

Când te afli într-o panică vestimentară, există tendința de a o rezolva problema la cumpărături. Dar, deoarece suntem cu toții înțelepți cu impactul obiceiurilor noastre de consum asupra planetei, ia în considerare această alternativă durabilă: caută adânc în garderoba și evită cheltuielile inutile.

Elementele de bază

Există o modalitate de a te îmbrăca confortabil, fără să arăți răvășit și, având în vedere că mulți angajatori se relaxează în privința regulilor, este un moment grozav pentru a încerca un look elegant, dar casual.

„În noua normalitate, lucrurile au devenit mai casual la birou”, a spus Joanna Dai, care și-a părăsit slujba în finanțe pentru a-și înființa propriul brand de modă omonim. Ea a observat o tendință îndepărtată de convențiile de modă de birou prea formale, cum ar fi costumele formale și fustele creion restrictive.

Realizarea unei ținute mai casual, în același timp cu aspectul profesionist, începe cu înțelegerea importanței materialelor de calitate, a potrivirii și a culorii.

Indiferent dacă ai obținut un nou rol sau este primul tău loc de muncă de după pandemie, s-ar putea să te gândești să intri în biroul tău fără nicio referință prealabilă pentru ceea ce obișnuiau să poarte oamenii înainte de Covid.

Regula de aur: creează-ți propria uniformă și apoi construiește pe ea

Pregătește-te prin stabilirea unor piese de bază care pot sta la baza garderobei tale de lucru. O pereche grozavă de pantaloni negri, un blazer și niște cămăși de calitate sunt minunate.

Fiecare articol din această colecție ar trebui să fie ceva ce ați purta de mai multe ori într-o săptămână și ar trebui să purtați fiecare articol în cel puțin trei ținute diferite. Combină uniforma cu bijuterii și accesorii.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.