Noi detalii despre divorţul Alinei Sorescu. Legătura nebănuită dintre artistă și presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu

0
alexandru ciucu

Noi detalii despre divorţul Alinei Sorescu. Solista a decis să se despartă de soţul ei după 12 ani de căsnicie. Au ajuns la tribunal, deoarece nu se înțeleg în privința custodiei celor doi copii.

Apropiații cuplului au început să scoată la iveală detalii incredibile despre modul în care designerul a încercat să-și salveze căsnicia şi spun că ar fi încercat să-i cumpere iertarea cu o sumă importantă de bani, însă artista nici nu a vrut să audă despre asta.

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zerouri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru Fanatik.ro.

Înșelată cu prietena sa?!

Se pare că principalul motiv pentru care artista de 35 de ani a decis să îşi părăsească soţul a fost infidelitatea lui Ciucu, un lucru peste care Alina nu a putut trece, oricât de mult a încercat, potrivit click.ro.

Presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu ar fi chiar o prietenă bună a Alinei Sorescu. Femeia, care deține un salon de coafură în zona de Nord a Capitalei, a fost surprinsă anul trecut la brațul designerului, potrivit Spynews.

Mai mult, la un moment, ambii au stat două ore într-un apartament. Se întâmpla în luna mai 2021, când Alexandru Ciucu s-a dus la mare fără Alina Sorescu.

De altfel, cântăreaţa a declarat, în urmă cu ceva timp, că acesta este lucrul pe care nu îl poate ierta într-o relaţie.

„Nu mă deranjează dacă se uită la alte femei, şi eu mă uit la bărbaţi frumoşi, asta nu înseamnă că îl înşel. De la a te uita la o femeie şi până la a înşela este cale lungă. Asta nu accept”, declara, acum ceva vreme, Alina Sorescu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.