Cum s-au fotografiat Andreea Marin și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Imagine de colecție!

0
andreea marin

Andreea Marin și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., au o relație specială, deși tânărul actor nu e copilul ei natural.

Recent, Andreea Marin a făcut o plimbare până la cafeneaua lui Radu Ștefan, iar cei doi au făcut și o fotografie care a ajuns ulterior pe Social Media. Vedeta a încercat câteva dintre preparatele de la cafeneaua micului actor, căci Radu și-a deschis de câteva luni de zile propria afacere.

Andreea Marin a mărturisit că este foarte mândră de fratele vitreg al Violetei și că se bucură foarte mult că cei doi copii se înțeleg atât de bine. De asemenea, ea le-a recomandat urmăritorilor săi să facă o vizită la cafeaua lui Radu fiindcă se implică foarte mult și e un loc care chiar merită un popas.

„M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin.

Radu a mărturisit că Andreea Marin l-a tratat ca pe propriul copil și au avut o relație de excepție pe vremea când tatăl său forma un cuplu de vedeta.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea”, a mărturisit Radu la un post de televiziune.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.