Adda și Marius Moga s-au împăcat. De ce nu și-au vorbit ani de zile

0
adda

Adda a început să-și pună sufletul pe tavă în fața fanilor mai mult ca niciodată, o dată cu lansarea autobiografiei.

Cu puțin timp în urmă, artista le-a vorbit despre împăcarea dintre ea și Marius Moga, după ani în care nu au vorbit din cauza „orgoliilor”.

Cântăreața vorbește despre importanța iertării, precizând că ea și producătorul muzical s-au împăcat după ani în care nu și-au vorbit.

Cu puțin timp în urmă, Adda a publicat o poză în care Marius Moga apare alături de ea, la ceea ce pare a fi o sesiune de semnare de carte în cazul autobiografiei artistei. Ambii sunt zâmbitori și par vechi prieteni, dar cântăreața vine cu ”povestea” lor în descrierea postării de pe Instagram.

„Acum câțva ani am spus că n-o să mai calc în studio-ul lui. Nu am vorbit o perioadă destul de lungă. Ne-am înțepat, având orgolii prea mari. Am greșit amândoi unul față de celălalt. Dar uite-ne 100 de ani mai târziu, când tot ce a rămas e doar muzica și recunosștința!

E fain tare când oamenii se iartă. Într-o industrie care nu iartă pe nimeni. O lume care strică și întunecă minți. Șifonează caractere transformându-le în personaje fără indentitate. O anxietate dată cu sclipici și praf de zâne. O lume în care ești mâncat dacă nu muști primul. O “câinărie” pentru cel mai mare os. Mai dă-l în spanac de os.

Până la urmă suntem doar copiii ăia care și-au dorit să facă muzică pentru OAMENI! Și asta ar trebui să fie tot ce contează! 🙏 @iammariusmoga”, a scris Adda, în cadrul postării.

Adda a vorbit în cartea sa și despre realția sa cu un alt coleg de breaslă, respectiv CRBL. Cei doi au avut neînțelegeri în trecut, dar artista nu a părut să fie la fel de iertătoare în cazul lui.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.