Cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ al Cristinei Spătaru

0
Cristina Spătar
Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie la Dubai, într-o locație de lux.

Cristina Spătar este din nou o femeie împlinită, pentru că se pregătește de o nouă căsătorie. Cel care vrea să-i fie partener pe viață este Vicențiu Mocanu, care va face nuntă mare, vara viitoare.

Întrebată de Playtech despre eveniment, vedeta a spus: „Nu vreau deocamdată să vorbesc despre asta. E o treabă, consider eu, privată. În 2023, în vară o să am nunta, atunci va fi evenimentul”.

Vicențiu Mocanu este un prosper om de afaceri din Vâlcea și are două companii care îi merg foarte bine. Bărbatul are afaceri în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor. Se pare că artista i-a devenit parteneră de afaceri și vor avea împreună o companie în Dubai.

Cristina Spătar a dezvăluit recent că a spus din nou „Da”. Vedeta a distribuit pe contul ei oficial de Instagram o imagine cu ea, din Dubai. Apare la un restaurant de lux, îmbrăcată într-o rochie neagră. Mâna stângă o are ridicată, căci își arată inelul prețios primit de la iubitul care a cerut-o în căsătorie. În mâna dreaptă are buchetul de trandafiri albi de la el.

„Am spus da”, a fost mesajul transmis de Cristina Spătar, care a afișat un zâmbet larg. În alte imagini e surprins și iubitul ei care a cerut-o în căsătorie. Acesta i-a dăruit vedetei un tort, chiar s-a așezat în genunchi când a cerut-o de soție.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.