Condiția impusă de Roxana Ionescu ca să revină pe micul ecran

0
Roxana Ionescu
Roxana Ionescu se întoarce în televiziune. Fosta „mamă a naturii” nu ar spune „nu” unei reveniri pe micul ecran. Însă în cazul unei propuneri, Roxana are și câteva condiții, despre care a vorbit, fără ocolișuri.

Deși s-a mutat în Timișoara și a renunțat la aparițiile TV, blondina nu ar refuza noi oferte.

„Depinde de televiziuni, depinde dacă mi se va oferi ceva ce pot să fac, dacă o să îmi permită timpul, dacă o să îmi permită distanța. Dacă astrele se aliniază, cu siguranță o să mă mai vedeți la televizor”, mărturisește Roxana Ionescu.

Întrebată ce proiect i-ar surâde, vedeta a declarat pentru Ego.ro că își dorește ca acesta să dureze maxim trei luni și să nu se desfășoare zilnic. De asemenea, Roxana ar vrea o colaborare pe zona de divertisment.

„Un proiect care să se filmeze în maxim 3 luni și care să nu fie chiar zi de zi. Acum, ca și content să zic acum, habar n-am. Dacă aș știi exact ce merge și ce ar prinde publicului, aș propune eu, aș vrea să fac asta. Ceva de divertisment, clar, ceva care să nu fie zilnic și nu mai mult de 3 luni”, a explicat ea.

Dacă ar fi să bată palma cu vreo televiziune, Roxana Ionescu susține că naveta Timișoara-București nu ar fi o problemă pentru ea, deoarece este obișnuită.

„Navetă am mai făcut la începutul relației noastre, cinci ani de zile am făcut naveta. Aș zice că sunt obișnuită. Și da, pentru un lucru frumos și care să mi se potrivească mănușă aș face lucrul acesta”, a mărturisit vedeta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.