Marcela Fota, însărcinată cu iubitul tinerel?! Artista a făcut anunțul

0
Marcela Fota

Artista Marcela Fota trăiește o poveste de iubire cu Alex, un tânăr de numai 23 de ani. Cei doi sunt împreună de doar câteva luni, dar par să aibă o relație foarte serioasă.

Interpreta de muzică populară a reușit să treacă peste pierderea soțului, la finalul anului 2020, și și-a refăcut viața cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Chiar dacă diferența de vârstă a fost îndelung criticată, Marcela Fota se înțelege de minune cu afaceristul, indiferent ce spune gura lumii.

Zilele acestea, artista a mărturisit că este gata oricând să facă un copil cu partenerul ei de viață. Chiar dacă știe că fiul său, David, nu ar fi chiar bucuros de veste, solista își dorește să aducă pe lume și o fetiță. ”O surioara? De ce nu, dacă Dumnezeu vrea, oricând! David nu cred ca ar vrea, dar eu știu ce înseamnă să ai frați!”, a marturisit Marcela pentru Star Popular.

La finalul anului 2020, șotul cântăreței a murit din cauza unui infarct. Cei doi au fost împreună timp de 15 ani și au făcut un copil împreună, pe nume David, care are acum 13 ani. Adolescentul i-a interzis mamei să-l mai afișeze pe rețelele de socializare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.