Maria Iordănescu este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

0

Maria Iordănescu este însărcinată. Fiica lui Anghel Iordănescu urmează să devină mămică pentru prima dată.

Frumoasa blondină n-a confirmat sarcina, ea fiind dată de gol de prieteni.

Vedeta a făcut publică, pe rețelele de socializare, o fotografie în care îi poate fi admirată burtica de graviduță. Deși nu a anunțat oficial că este însărcinată, prietenii au dat-o de gol.

În urmă cu ceva vreme, Maria Iordănescu făcea dezvăluiri despre viața personală. A vorbit atunci despre cariera pe care vrea să o aibă în televiziune, despre viața amoroasă și dar și despre relația cu familia ei.

„Cum am mai spus de nenumarate ori, tata este un familist convins. Relația dintre mine și tatăl meu este una foarte apropiată. Ultimul sfat pe care mi l-a dat a fost ce master să urmez. A spus că nu-mi va impune niciodată ce să fac, ci doar că poate să mă sfătuiască.

Nu este un tată sever, este un tată deschis cu care poți să vorbești, este mereu acolo pentru noi. Acum tata este mult mai prezent în viața noastră pentru că s-a lăsat de fotbal. Când eram mici, cel mai mult timp îl petreceam cu mama, pentru că tata avea contracte în străinătate. îl vedeam doar în vacanțe pentru că noi aveam școală. (… )

Întotdeauna este și o parte frumoasă și o parte mai puțin frumoasă. (n.r: în ceea ce privește numele «Iordănescu») . Lumea te privește total diferit și atunci când vede numele tău te judecă. Dezavantajul este că trebuie să fii atent la ceea ce faci și la ceea ce spui.

Există și oameni care apreciază fotbalul și sunt fani ai tatei și se comportă frumos. Dacă eu fac ceva greșit, se dă în el. El a muncit o viață întreagă să își construiască un nume frumos și noi îl susținem.„, spunea Maria Iordănescu.

Blondina este căsătorită din vară cu Teodor Măgureanu. Cei doi au avut o nuntă ca-n povești, cu invitați de seamă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.