Antonia, dezvăluiri incredibile despre primii bani câștigați

0
antonia

Antonia este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din România! A muncit din greu pentru a ajunge unde se află astăzi, încă de la o vârstă fragedă.

Recent, frumoasa artistă a făcut dezvăluiri despre primii bani câștigați. Antonia spune că a făcut primii bani în copilărie, când a început să lucreze în Statele Unite, ca model. Avea în jur de 9 ani și a cunoscut repede succesul.

A locuit o perioadă în Utah, după care s-a mutat în Nevada, la Las Vegas. La momentul respectiv artista avea 13-14 ani. La vârsta de 18 ani a venit în România unde a început o carieră în muzică. Antonia a subliniat faptul că niciodată nu a stat să calculeze sumele pe care le încasează, însă reușește de fiecare dată să strângă pentru viitor.

„N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campacii. El produce din muzică, deci cumva, ne echilibrăm. N-am stat să calculez leu cu leu. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință, dar pun și la ciorap în primul rând.

Când eram mică mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model. Dar câștigam când și când.

Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență. Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place”, a declarat Antonia în podcast-ul „Aproximativ discuții” a lui Gojira.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.