Cine este Mihaela Galani, tânăra antreprenoare din Constanța, decedată la 33 de ani. Cauza morții

0
Mihaela Galani

Mihaela Galani a murit la doar 33 de ani după ce a fost găsită inconștientă în propria mașină. Tânăra din Constanța era proprietara și reprezentanta brandului de încălțăminte Gemelli.

Aceasta a murit în mod misterios după ce s-a simțit rău în ultimele zile. Mihaela a fost găsită fără conștiență în mașina sa, fiind transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Reprezentanta companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă. Din nefericire, trupul tinerei a cedat.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”, au transmis reprezentanţii magazinului.

Potrivit Ziua de Constanța, Mihaela Galani a absolvit studiile postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European. Gemelli Shoes este un business de pantofi croiți manual, în România, o afacere care era condusă de Mihaela Galani şi de sora sa, Loredana Romanov. În acest moment produsele Gemelli se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea.

Din primele informații, familia tinerei a mai fost greu încercată în urmă cu 10 ani, atunci când fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă din cauza unei bacterii. Tot în urmă cu 10 ani, Mihaela a făcut un transplant de rinichi în străinătate. De atunci, aceasta urma tratament cu dializă, iar medicii de peste hotare au anunțat-o după transplantul de atunci că va fi nevoită să facă o nouă operație după 10 ani, în 2021.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.