Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. Ce condiții trebuie să îndeplinească 

0

Cristina Șișcanu vrea să angajeze o fată care să o ajute cu noile sale proiecte și a pus anunț pe Facebook.

„Sunt în proces de reorganizare a dressingului. Fac o mică pauză să anunț că îmi caut o fată care să îmi fie alături pe tot parcursul zilei în activitățile mele pentru că am nevoie de ajutor. În ultima perioadă a fost haos, am foarte multe proiecte pe toate cele 3 rețele de socializare, Instagram, Facebook și TikTok. Am foarte multe proiecte care trebuie implementate, dar ziua are doar 24 de ore. Vreau să vă spun așa. Activitatea pe rețelele de socializare este una intensă care presupune efort și disponibilitate, de aceea am nevoie de ajutor. Pe de altă parte, sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere. La un moment dat poate o să vă povestesc despre ele. Pe lângă activitatea mea aici, dar și la TV, există și niște afaceri ale familiei pe care le gestionăm și despre care nu am vorbit niciodată”, a anunțat Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.

Viitoarea asistentă trebuie să aibă abilități organizatorice, să fie dedicată și să o ajute cu agenda. Ea le-a cerut celor interesate să-i trimită CV-uri și ulterior ea va face o selecție și va alege persoana potrivită pentru această colaborare.

„Am nevoie de o fată care să mă ajute și cu agenda, să mă organizez mai bine, toate chestiunile organizatorice de pe timpul zilei și să fie puțin mai bine pusă la punct. De când ne-am întors din Italia, a fost o perioadă de haos total. Am crezut că nu mai reușim să intrăm într-o normalitate. Filmam și la 1 noaptea, pregăteam emisiunile și la 1 noaptea, mă trezeam la 6-7 și nu mă simțeam bine deloc. Mi-am dat seama că tot apar proiecte, tot apar tot felul de provocări și eu vreau să le accesez pe toate, dar nu am cum să fac față singură. Evident că după ce voi primi CV-urile voastre, voi face o selecție și mă voi întâlni pe rând cu voi și îmi voi alege fata care îmi va fi alături în această călătorie minunată. Abia aștept să găsesc omul potrivit cu care să colaborez. Sunt foarte entuziasmată de ceea ce urmează și trebuie să-mi găsesc omul potrivit care să-mi fie alături pentru ceea ce vreau să construiesc”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.