Zodiile care ar putea deveni ucigaşi în serie. Semnele la care ar trebui să fii atent

0
zodii

Unele semne zodiacale pot să îi influenţeze în mod negativ pe nativii lor, ajungând chiar să comită crime în serie. Astologii cred că zodiile sunt cele care îi fac pe unii mai dornici de răzbunare sau mai predispuşi la manifestări violente.

Peşti

Nativii acestei zodii sunt oameni extrem de sensibili, care pun orice la suflet, însă toate aceste lucruri pot să-i ducă în situaţii extrem de periculoase în care chiar ar putea să fie capabili de crimă. Peştii sunt o zodie a celor care se pot adapta ușor și iau decizii cu rapiditate, ceea ce înseamnă că sunt și vicleni.

Săgetător

Nativii în Săgetător sunt oameni spontani, care nu zic nu în a-și asuma riscuri, astfel că nu prea se preocupă de consecinţele faptelor lor. De aceea sunt șanse să nu aibă succes în a-şi acoperi urmele, însă excesul lor de zel lor îi poate face să comită o crimă spre deosebire de majoritatea altor semne zodiacale. Iar crimele unui Săgetător pot implica o aventură sau chiar luarea victimei într-o călătorie. Mai mult, ar putea considera aceste lucruri doar o joacă nevinovată.

Scorpion

Precum celelalte două semne de apă, nativul zodiei Scorpion deține o latură extrem de întunecată, fiind guvernat de emoţii puternice. Astfel că sunt cunoscuţi ca niște manipulatori, răzbunători, dar şi secretoşi. Semnul lor este condus de Marte, fiind o planetă a acţiunii, pasiunii şi agresivităţii, iar partea întunecată a celor născuţi sub semnul Scorpionului le dă frâul liber în a-și îndeplini orice fantezie.

Gemeni

Chiar dacă nativii în Gemeni nu se află în fruntea clasamentului, nu trebuie să-i uităm deoarece sunt perfect capabili de crime. Gemenii sunt ușor adaptabili, nu sunt consțienți de ecea ce vor, având aceeaşi energie a perioadei de tranziţie în care s-au născut. Mai mult, se pare că personalitatea lor divizată îi ajută să-i păcălească mai uşor pe ceilalţi.

Rac

Racii sunt mari sensibili din fire, și sunt de părere că reglarea emoţiilor lor este o sarcină foarte grea. Deoarece sunt conduşi de Lună, emoţiile lor sunt legate de ciclurile lunare în continuă evoluţie, fiind astfel imprevizibili. Așa că ajung uşor la izbucniri explozive şi la comiterea de crime pasionale violente.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.