Katy Perry, virală după ce i-a căzut o pleoapă în timpul unui concert la Las Vegas

0
katy perry

Cântăreața în vârstă de 38 de ani pare să fi pierdut controlul asupra ochiului drept în timp ce cânta pe scena reședinței ei din Las Vegas. Un videoclip, care a devenit viral pe TikTok, alimentează speculații despre starea sa de sănătate.

Dar ce s-a întâmplat cu Katy Perry pe scenă luni seară? În timp ce susținea un concert în Las Vegas, cântăreața în vârstă de 38 de ani părea să sufere de o problemă la ochi. Un videoclip care a devenit viral (a ajuns deja la 19 milioane de vizualizări pe TikTok) o arată într-adevăr pe artistă chinuindu-se să ține ochiul drept deschis. O putem vedea clipind cu un ochi, în timp ce celălalt rămâne închis, aparent împotriva voinței ei. Apoi își apasă mâna de două ori pe tâmplă, fără a-și controla genele care flutură.

@katyperrytv KATYYYYY!#PLAY🍄 ♬ sonido original – Katy Perry TV

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare împodobită cu fragmente de cutii de bere, Katy Perry rămâne totuși neclintită de acest ochi capricios și continuă să vorbească cu publicul înainte ca ochii să revină la normal.

Dar KatyCats, fanii vedetei pop, au încercat de atunci să arunce o lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acele scurte secunde. Dacă unii, în comentarii, au speculat că această afecțiune ar putea fi legată de lipiciul genelor sale false, alții cred totuși că ochii săi erau foarte uscați și că toate acestea ar fi legate de o migrenă sau un spasm ocular din cauza stresului sau oboselii.

Alți fani susțin că de fapt totul face parte din show-ul lui. Reședința ei la Las Vegas Resorts World, intitulată Play, prezintă într-adevăr o Katy Perry care evoluează într-o lume a jucăriilor, în care ea însăși interpretează o păpușă. Sunt multe speculații cu privire la o potențială făcătură, cântăreața ar fi putut dori să recreeze mișcarea unei păpuși defecte care închide doar un ochi când se înclină.

Însă mulți tiktokeri au atribuit această disfuncție oculară și „ochiului leneș”, o afecțiune de care cântăreața a dezvăluit că suferă anul trecut pe platourile emisiunii American Idol. Katy Perry nu a dat încă o explicație.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.