Unde a fost fotografiat actorul George Burcea. Spune tot despre situația lui financiară

0

 

 

George Burcea a ajuns la sapă de lemn? Recent, fostul soț al Andreei Bălana fost fotografiat de Cancan.ro, în timp ce mergea cu transportul în comun. 

 

Se pare că George Burcea trece printr-o perioadă foarte grea nu doar pe plan amoros, ci și financiar. Pentru a reuși să-și plătească datoriile, a fost nevoit să își vândă mașina.

La începutul acestui an, actorul și fosta lui iubită au plecat la New York, acolo unde Burcea a filmat pentru serialul difuzat pe Netflix, “Wednesday“. În tot acest timp, ei păreau să trăiască cea mai bună perioadă a vieții lor, însă la întoarcerea în țară ceva s-a întâmplat și și-au spus adio.

Viviana Sposub ar fi fost cea care l-ar fi părăsit pe Burcea, din motiv că nu mai are sentimente pentru el. „I-a spus ca sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat ca ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.

George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însa nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp”, au declarat apropiați ai celor doi, pentru sursa menționată mai sus.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.