Tunsoarea Prințului Harry de pe coperta revistei People distrează și uimește internauții

0
printul harry

Piele bronzată, ochi albaștri și păr des: fotografia ducelui de Sussex de pe coperta noului număr al revistei People a stârnit reacții puternice pe Twitter.

„Povestea mea, cuvintele mele.” Tocmai cu acest citat din Prințul Harry își deschide revista People numărul din 23 ianuarie 2023. Abia distribuit pe rețelele de socializare ale săptămânalului american, numărul dedicat ducelui de Sussex nu a omis să stârnească internauții. Nu cuvinteleprințului au fost condamnate, ci aspectul său fizic din fotografie.

Într-adevăr, pielea lui mai bronzată decât de obicei, ochii de un albastru deosebit de strălucitor, barba și părul bine tuns i-au lăsat pe unii perplecși în ceea ce privește autenticitatea fotografiei. Cei mai mulți insinuează că fotografia a fost retușată excesiv, în timp ce alții se întreabă dacă soțul lui Meghan Markle poartă perucă sau dacă a recurs la implanturi de păr.

„Nu a arătat niciodată așa”, „Această fotografie este superfalsă”, „Ar trebui să primiți un premiu pentru cantitatea de Photoshop folosită pe această fotografie”, „Păr cu Photoshop și culoarea ochilor modificată”, putem citi în special printre nenumăratele comentarii.

Dacă se vorbește despre look-ul său demn de un actor la modă sau despre noul „playboy” de la Hollywood, mai ales tunsoarea lui a creat dezbaterea în comentarii. „Nu păcălește pe nimeni cu peruca sau buclele lui photoshopate”, „„Povestea mea, cuvintele mele… dar cu siguranță nu părul meu natural!””, „Nu mai este nici măcar roșcat în această fotografie”, putem citi în special despre aspectul părului său.

În cartea sa intitulată Spare publicată pe 10 ianuarie 2023, fiul Prințesei Diana a descris „chelia” fratelui său William ca fiind „alarmantă” și „mai avansată decât [a lui]”, adăugând că asemănarea Ducelui de Cambridge cu răposata sa mamă „se stinge în timp”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.