Cătălin Măruță, înlocuit de Adela Popescu! Motivul pentru care prezentatorul dispare de pe sticlă

0
catalin maruta

Clipe grele pentru Cătălin Măruță. Realizatorul TV a anunțat că va lipsi o perioadă de timp de pe micul ecran.

Vedeta Pro Tv va face o operație de ligamente încrucișate și nu va mai putea prezenta emisiunea sa pe care o are zilnic la postul tv.

Măruță s-a lovit la picior în vacanța de vară, atunci când se juca cu fiul său pe plajă. „Joi (n.r. 12 ianuarie) sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a spus Cătălin Măruță în emisiunea sa.

„Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță.

Prin urmare, începând de joi, 12 ianuarie, Adela Popescu va prezenta emisiunea „La Măruță”. „Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul loc, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, la «La Măruță»”, a declarat Adela Popescu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.